Destrucció de Documents Confidencial
¡Ofertes Fins a un 30% de dte.!infoSol·liciti informació sense compromís

Si té previst destruir paper que contingui:

Informació bancària, impostos, comptabilitat, arxius de clients, documentació Legal, currículums, dades confidencials de clients, fitxes mèdiques, etc.

Posem a la seva disposició els nostres serveis de destrucció confidencial, a més del format paper disposem de destrucció de mitjans òptics, destrucció de discos durs, desmagnetització de discos durs, etc.

El format utilitzat en la fragmentació és l'establert en el nivell 6 de la Norma Europea UNE-EN 15713 i el nivell 3 Norma Internacional DIN 32757-1 amb un àrea de partícula ≤ 320 , tot el paper destruït és transportat a Gestors Autoritzats perquè procedeixin al reciclatge del mateix.

En compliment de la llei Orgànica 15/1999 de "Protecció de dades de caràcter personal" que obliga a adoptar les mesures d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin les dades de caràcter personal i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Ens diferenciem, Per què?

Tractem la seva documentació de manera confidencial, no som una paperera que selecciona el paper per a la seva compra-venda.

Utilitzem maquines industrials HSM, homologades especialment per a la destrucció confidencial.

Tots els nostres treballadors disposen de contractes de confidencialitat.

Utilitzem els últims avancis tecnològics (identificació telemàtica operaris, camions amb GPS i sensor de portes).

Perquè para Troofi Recycling la seva documentació és el primer.

Amb la seva documentació no la hi jugui treballi amb experts en destrucció Confidencial.